Projektsalg

Projektsalg – få afdækket risici og faldgruber med en boligadvokat

Når du køber en bolig som projektsalg, så handler du typisk på baggrund af sælgers lovprisninger, arkitekttegnede illustrationer, komplicerede materialebeskrivelser og et billede i dit hoved af, hvordan det hele kommer til at se ud. På forhånd kan det være svært at vurdere boligens stand, byggeriets kvalitet og det endelige udseende, når boligen står færdig – særligt hvis du kun har mæglerens ord og en række papirer at forholde dig til.

Advokat JAAS har speciale i handel med fast ejendom, og som certificeret boligadvokat arbejder vi for at få dig trygt i hus. Vi stiller spørgsmålstegn ved eventuelle faldgruber og risici i din projektbolig, ligesom vi stiller os kritiske overfor materialebeskrivelser og tegninger, så du kan få afdækket alle aspekter at dit kommende drømmehjem.

Prisen for vores boligpakke til køb af projektbolig er 7.250 kr. inkl. moms.

Er det nødvendigt med en boligadvokat?

Der er mange, der er af den opfattelse, at det ikke er nødvendigt at rådføre sig med en boligadvokat, når det kommer til projektsalg. Men den opfattelse kan ikke være mere forkert.

Lovgivningen siger, at ingen må fungere som rådgiver for begge parter i en bolighandel, og det betyder at den mægler, der sælger dig boligen, arbejder for at få den bedst mulig handel for sælger – ikke for dig som køber. Som boligadvokat er vi 100% uafhængige af sælger, mægler, banken, forsikringsselskaber og lignende, og vi handler udelukkende i din interesse. Med en advokat ved din side får du altså en sparringspartner, der giver uvildig og kritisk køberrådgivning, så du undgår at løbe ind i faldgruber og økonomiske overraskelser undervejs i projektet.

Få styr på risici

Ved enhver bolighandel handler det om at få styr på aftalegrundlaget og overblik over mulige risici, og det gælder naturligvis også ved projektsalg. Vi hjælper dig med at skabe juridisk overblik, ligesom vi afdækker de faldgruber, der kan være ved købet.

Den komplette projektsalgspakke indeholder blandt andet:

✓ Indhentelse af relevante dokumenter.

✓ Afdækning af risici og faldgruber.

✓ Afdækning af byggefirmaets omdømme og økonomi.

✓ Rådgivning i forbindelse med lokalplaner og servitutter.

✓ Udarbejdelse og tinglysning af skøde.

✓ Den faste pris på 7.250 kr. dækker alt, hvad der er aktuelt i forbindelse med din bolighandel, og du får ingen uventede udgifter i advokathenseende. Du skal dog være opmærksom på, at der kommer udgifter til tinglysning af skøde samt gebyrer til Tinglysningsretten.

Ingen handel, intet salær

Dialog og gensidig tillid er det absolut bedste udgangspunkt for et godt samarbejde, men som i alle andre henseender spiller prisen naturligvis også en rolle. Vi mener, at alle skal have råd til at gøre brug af en boligadvokat, og derfor har vi faste lave priser på vores boligpakker. Samtidig arbejder vi efter princippet “no cure, no pay”, der betyder, at vores rådgivning er gratis, hvis handlen falder til jorden.

Har du spørgsmål eller ønsker du et indledende møde, inden du køber boligrådgivning hos Advokat JAAS, så er du velkommen til at ringe eller kigge forbi vores kontor. Det er gratis og uforpligtende, og vi kan give dit et grundigt indblik i de ydelser, vi tilbyder.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik