IVS

Stift dit eget IVS-selskab

Iværksætterselskaber eller IVS’er er en helt ny selskabform fra 2014, som er sat i verden til fordel for mindre erhvervsdrivende. Kapitalindskuddet er meget lavt – helt ned til en krone – hvorfor alle kan have råd til og mulighed for at komme i gang med eget firma. Det er også muligt at være den eneste person i foretagendet eller evt. to partnere, som starter op sammen.

Advokat Javed Aslam har igennem en del år fungeret som rådgiver for iværksættere og ejer tillige hjemmesiden Opretselskab.dk. Det har udløst stor erfaring ud i at aflæse opstarternes behov, og Javed har været med til at stifte en del IVS-selskaber, trods ordningen er forholdsvis ny.

FORDELE VED ET IVS

Billig løsning.

Stiftelseskapitalen skal være i kontanter, men er ganske lav. Alt mellem 1 kr. og 49.999 kr. Nemmere stiftelsesdokumenter at håndtere for advokat og iværksætter.

Juridisk beskyttelse.

Ligesom med mange andre selskabsformer er ejeren eller ejerne juridisk beskyttet ved konkurser. Dvs. kreditorer ikke kan gøre udlæg i private ejendele, hus, bil osv

Fleksibilitet.

Et IVS skaber kapital ved at opspare 25% af det årlige overskud i selskabet. Når dette udgør 50.000 kr., kan selskabet omregistreres til et ApS (anpartsselskab).

Du skal dog være opmærksom på, at iværksætterselskaber også skal udarbejde en årsrapport, der lever op til krav fra årsregnskabsloven. Såfremt du er i tvivl om et IVS er den rette løsning til dit behov, er du velkommen til at kontakte JAAS ApS, og vi vil vende tilbage med mere information.

IVS-SELSKAB
1.399,- eks. moms
Registreringsafgift til Erhvervsstyrelsen 670,-

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik