A / S

Opret et aktieselskab (A/S)

Aktieselskaber bruges i mange brancher og har været en anvendt selskabsform i Danmark blandt især større virksomheder siden 1600-tallet.

I modsætning til de mere anvendte anpartsselskaber udgøres kapitalindskuddet i et A/S af en vis mængde aktier. Disse behøver ikke nødvendigvis at være tilgængelige i fri handel på en børs eller lignende. Der er større krav til dokumentation i form af en årsrapport og andre regler i fht. ledelse: Et aktieselskab skal have en bestyrelse på mindst tre personer og en direktion på mindst én person.

FORDELE VED ET A/S

Fleksibilitet.

Et anpartsselskab kan oprettes af såvel én til flere personer samt kapitalselskaber. Betales selskabets indskud kontant, kan man nøjes med at indbetale 25% af selskabskapitalen.

Professionelt ry.

Indskudskravet på mindst 500.000 kr. udstråler en mere professionel standard over for nye kunder.

Begrænset hæftelse.

Kun selskabet med det givne indskud kan i praksis blive sagsøgt. Ejerne vil derfor ikke risikere at skulle gå fra hus og hjem i tilfælde af firmakonkurs.

Såfremt du er i tvivl omkring hvilken selskabsform, der skal anvendes, er I velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne uden beregning for at hjælpe jer med at finde den optimale løsning inden for firmastiftelser. De fleste virksomhedstyper kan vi hjælpe med at oprette inden for fem timer!

AKTIESELSKAB (A/S)
1.699,- eks. moms
Registreringsafgift til Erhvervsstyrelsen 670,-

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik