ApS

Opret et anpartsselskab (ApS)

En af vores mest populære selskabsformer hos kunderne. Efter de seneste regelændringer kan anpartsselskaber stiftes med en indskudskapital på blot 50.000 kr. Dokumenterede aktiver til en værdi af førnævnte beløb kan også fungere som indskud. I praksis kræves der dog en professionel erklæring fra revisor, hvor aktiverne opgøres på papir, før selskabet stiftes.

FORDELE VED ET APS

Fleksibilitet.

Et anpartsselskab kan oprettes af såvel én til flere personer samt kapitalselskaber. Ejerforholdet bliver bestemt af hver deltagers indskud.

Billig start.

Indskudskrav på kun 50.000 kr. eller tilsvarende aktiver.

Begrænset hæftelse.

Kun selskabet med min. 50.000,- i indskud kan i praksis blive sagsøgt. Ejerne vil derfor ikke risikere at skulle gå fra hus og hjem i tilfælde af firmakonkurs.

Selskabsskat.

25% af årets resultat. Derudover min. 28% i udbytteskat.

Advokatfirmaet JAAS ApS varetager at udarbejde jeres stiftelsesdokument med vedtægter, protokoller og anpartshaverfortegnelsen.

Vær dog opmærksom på, at det er et krav, at selskabet skal ledes af en bestyrelse/direktion. Det er derudover altid lovpligtigt at udarbejde et årsregnskab hvert år med gyldig revisorpåtegning. Vi hjælper også gerne med kontakt til en passende revisor.

ANPARTSSELSKAB (APS)
1.399,- eks. moms
Registreringsafgift til Erhvervsstyrelsen 670,-

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik