Erhvervsejendomme

Køb af erhvervsejendomme og hjælp til ejendomsadministration

Advokat Javed Aslam har et mangeårigt engagement inden for assistance ved køb og salg af ejendomme såvel til private som erhverv. Vi er certificeret hos Danske Boligadvokater og tager uafhængig køberrådgivning 100% seriøst.

Når det drejer sig om køb af erhvervsejendomme, kan vi eksempelvis hjælpe til med at oprette ejendomsselskaber eller holdingselskaber, som kan eje en given fast ejendom. Vi vil også kunne rådgive omkring låneaftaler til finansieringen af disse ejendomme og regler angående brugen af stedet. Er der visse erhverv, som man ikke må udleje til? Må der udlejes til private og kontorer samtidig? Er der begrænsninger for renovering og istandsættelse?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som man støder på i hverdagen omkring ovenstående emne. Vi kan også bistå med udarbejdelsen af f.eks. handelsdokumenter, udlejekontrakter og tinglysninger af sager.

EJENDOMSADMINISTRATION HOS JAAS

En del advokatkontorer tilbyder efterhånden assistance ud i ejendomsadministration. Vi har primært erfaring med at varetage den daglige drift og beboerhenvendelser for andelsboligforeninger og ejerforeninger i København og omegn, men dækker også gerne andre regioner eller områder.

Vi lægger vægt på følgende i arbejdet med ejendomsadministration på vegne af kunder:

Grundighed.

Vi går efter at yde ordentlig service hele vejen rundt og tilbyder derfor også at se på mindre ting såsom afsendelse af huslejeopgørelser og opdatering af vedtægter. Vi rådgiver gerne den givne bestyrelse omkring nye regler, viceværtsansættelser, driftsomkostninger, jura i fht. potentielt utilfredse beboere osv.

Erfaring.

Vi har begge solid erfaring med boligområdet og lægger vægt på at yde tidssvarende, opdateret viden, da dette kan føre til, at foreninger undgår tvister mellem medlemmer.

Kundeservice.

God kundeservice i forhold til den enkelte forening er et must, når I vælger at samarbejde med advokatfirmaet JAAS. Vi bestræber os på at administrere gnidningsfrit og vende tilbage i rette tid, når foreningen har et problem.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik