Diverse retssager

Hjælp til retssager i erhvervslivet

Hos advokatfirmaet JAAS har vi positiv erfaring med at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der har oplevet uoverensstemmelser med eksempelvis ansatte, kunder eller leverandører. Løsningen kan i sidste ende være en retssag mellem to parter i erhvervslivsregi.

Der kan være mange forskellige ting, som beklageligvis resulterer i de oplevede problemfelter. Blandt andet kan vi hjælpe jer med sager omkring:

Kontraktbrud. Kontrakt

og aftaleret er absolut et område, som løbende kommer i fokus hos vores kunder. Hvordan ser jeres firmas kontrakter, tilbud og ansættelsesaftaler ud? Vi kører retssagerne, når det først er gået galt, men rådgiver gerne om dokumentation på forkant.

IP-ret.

Immateriel ret handler om at beskytte danske opfindelser, kunstfrembringelser, varemærker og forskellige former for brands. Har en konkurrent stjålet en idé, han ikke havde ret til?

Forsikringsret.

Har der været problemer med ildebrand på kontoret, eller har en ansat taget noget, han ikke havde ret til? Når tingene går rigtig galt, kæmper vi for det enkelte firmas ret til erstatning, også i retten.

Firmabeskatning.

Flere og flere firmaer oplever, at Skat ikke vil godkende revisionspraksis. Stemmer jeres ageren overens med, hvad Skat mener er fakta? Vi giver et 100% uafhængigt bud på det juridiske islæt i sagen.

FORLØB I ERHVERVS-RETSSAGER

Før vi påbegynder et forløb omkring en retssag inden for erhvervslivet, modtager du som klient ALTID et hurtigt overslag på forløbets pris eller et givent tilbud, hvor en fast pris står angivet.

Årsagen til dette er, at vi ikke ønsker at give klienten en dårlig oplevelse, før et evt. nyt kundeforhold er opstartet.

Før I/du henvender jer, vil det på forhånd være en god idé at undersøge, om en eventuel retssag vil kunne være dækket gennem en af firmaets forsikringer. I visse tilfælde vil reglerne for fri proces måske også kunne finde anvendelse, hvilket vi gerne giver en uforpligtende vurdering af.

Vær venlig at kontakte os i boksen til højre for mere information.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik