Advokat-inkasso

Inddriv ved hjælp af en dansk inkasso-advokat

Det er desværre vores erfaring, at mange mindre firmaer til dagligt er ramt af dårlige betalere – kunder, som smider en regning væk eller med vilje udskyder betalinger for at generere et bedre cashflow.

Dette problem kan imidlertid mindskes gennem et samarbejde omkring inkasso. Ved at anvende et advokatfirma til at inddrive renter og penge for regninger slipper det enkelte firmas bogholder for administrationen (at sende rykkere) samt arbejdet med at ringe op til dårlige betalere. I praksis vil kunderne ofte også betale hurtigere, når der står en dansk advokat angivet på kuverten frem for firmaets eget bogholderi.

Vi tilbyder at stå for hele forløbet omkring inddrivelsesprocesser og kører også retssager i de tilfælde, hvor det skulle blive aktuelt.

FORDELE VED VORES INKASSO

Fair priser.

Hos JAAS modtager I altid et tilbud med en fast pris, før vi går i gang med et forløb. Vi går op i fair priser og bedriver ikke inkasso for en urimeligt høj timeløn.

Høj seriøsitet.

Vi er forsikret efter gældende dansk lovgivning og bruger Dansk Advokatsamfunds etiske regelsæt i vores arbejdsproces.

Viden.

Vores kontor har styr på inkasso-reglerne og opfører sig altid tidssvarende. Efter de nye regler om inddrivelse kan kreditor opkræve et fast beløb på 310 kr. til dækning af inddrivelsesudgifter, uden det har indflydelse på evt. rykkergebyrer.

Såfremt I brænder inde med spørgsmål angående dårlige betalere eller den proces, vi anvender, står vi gerne parat til at besvare dem. Bare udfyld boksen til højre på siden, og vi vil vende tilbage til henvendelsen snarest muligt.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik