Erhvervskunder

Advokatrådgivning til erhverv

Vores advokatkontor bistår ofte små og mellemstore virksomheder i det daglige juridiske arbejde. Advokatfirmaet JAAS ApS ser blandt andet kunders ansættelseskontrakter igennem, hjælper til med løbende inkasso og udarbejder salgskontrakter i dialog med kunden.

Vi er kendt for skarpe priser på selskabsstiftelser og har allerede en del erfaring med oprettelse af IVS’er (iværksætterselskaber). Firmastiftelserne viser sig ofte at være starten til andre personlige rådgivningsforløb, og advokat Javed Aslam har derigennem hjulpet til med en del virksomhedsoverdragelser i forskellige brancher i Danmark.

Baggrunden for rådgivningen er ikke blot juridisk, men kommer også fra selvoplevet erfaring af hjertet, da advokat Javed Aslam i en årrække har fungeret som erhvervsdrivende gennem ejerskabet af en kæde af spillehaller.

Vi har derfor et godt udgangspunkt for at forstå mindre firmaers udfordringer og modtager gerne udfordringer om at komme med på råd. Du kan læse mere om vores forretningsområder inden for erhvervsret i nedenstående links.

Div. retssager

Læs mere

Advokat-inkasso

Læs mere

Oprettelse af selskaber

Læs mere

Overdragelser af virksomheder

Læs mere

Erhvervsejendomme og lejeret

Læs mere

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik