Boligrådgivning af certificeret boligadvokat

Ved køb, salg og leje af bolig er det altid en god idé at søge professionel rådgivning hos en boligadvokat; det er nemlig den eneste uvildige og uafhængige rådgiver, du kan få.

Advokat JAAS er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og vi handler udelukkende i din interesse, når vi står med din sag i hænderne. Vi er ikke i lommerne på banker, forsikringsselskaber eller lignende, og vi kan derfor give dig en rådgivning, der tager udgangspunkt i dine behov.

Fast pris og “ingen handel, ingen regning”

Når du kontakter Advokat JAAS i forbindelse med din boligsag, så får du en fast pris på den løsning, der passer til dine ønsker. Dækker vores rådgivningspakker ikke dine behov, så sammensætter vi et individuelt tilbud, så du kan komme trygt videre i processen.

Uanset om du skal købe bolig, sælge bolig eller overvejer at udleje din bolig, så gælder samme mantra hele vejen igennem: du skal ikke betale, hvis handlen ikke går igennem.

Hvornår er boligrådgivning aktuel?

Der er mange forskellige situationer, hvor det kan være aktuelt at have en boligadvokat ved sin side, fx:

✓ Ved køb af hus, ejerlejlighed, sommerhus eller andelsbolig.

✓ Ved selvsalg af en ejendom.

✓ Ved forældrekøb.

✓ Ved udlejning af en bolig.

Når du køber bolig – hvad enten det er dit kommende hjem eller et forældrekøb – så er en boligadvokat den eneste uvildige rådgiver, du kan få på din side. Vi giver dig det juridiske overblik over alle aspekter af handlen, og vi sørger for, at du ikke får ubehagelige økonomiske overraskelser undervejs.

Skal du sælge din bolig, og ønsker du at stå for salget selv, så kan vi også bistå med professionel boligrådgivning, ligesom vi kan indhente og udarbejde de relevante dokumenter i sagen.

Har du en bolig, du ønsker at udleje – det kan være til dit barn eller til en fremmed – så er der en lang række juridiske spørgsmål, krav og dokumenter, der skal være på plads for at opfylde Lejelovens regler. Vores store erfaring med bolighandel og -udlejning giver os mulighed for at rådgive dig, så du kommer trygt igennem hele processen.

Dialog og gennemsigtighed

Hos Advokat JAAS arbejder vi altid med kundens tilfredshed som omdrejningspunkt. Det er din bolighandel, dit drømmehjem og din økonomi, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds.

Første skridt på vejen mod fuld tilfredshed er en god og tillidsfuld dialog, og dernæst kommer gennemsigtighed og indblik. Vælger du os, som din boligadvokat, så får du direkte kontakt med advokaten, en hurtig og effektiv sagsbehandling og ikke mindst gennemsigtighed i forhold til vores priser, der altid er faste og uden skjulte gebyrer.

Har du spørgsmål eller brug for at mærke kemien, før du laver en aftale med os, så er du altid velkommen til at ringe eller kigge forbi på vores kontor. Her kan vi få en snak om dine ønsker, ligesom vi kan fortælle, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre. Alternativt kan du tage et kig på vores mange gode kundeanmeldelser på Trustpilot, og forhåbentlig blive overbevist om, at vores services altid er professionelle, effektive og ikke mindst billige.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER MEDLEM AF

VI ER STØTTER