[googleb21338aa9fdafc38.html]
30 86 30 23 ja@advokatjaas.dk

Kun Certificerede BOLIGadvokater yder uafhængig rådgivning

Som boligkøber er det nemt at blive forvirret, da det vrimler med rådgivere på boligmarkedet. Ejendomsmæglere, bankrådgivere, forsikringsfolk osv. Det er desværre ofte tilfældet, at der nærmere er tale om sælgere end rådgivere, da det reelt kun er advokater, som er godkendt til at yde uafhængig rådgivning.

De Certificerede BOLIGadvokater herhjemme er alle godkendt af foreningen Danske BOLIGadvokater og må ikke modtage henvisningsprovision fra f.eks. banker eller ejendomsmæglere. Det sikrer jer en uafhængig rådgivning uden bagtanker, og BOLIGadvokaten skal samtidig leve op til en række etiske regler.

Som BOLIGadvokat skal man blandt andet tilstræbe at afgive faste priser samt deltage i aktuel undervisning/efteruddannelse omkring boligmarkedet. Det etiske regelsæt er udarbejdet af Advokatrådet og Forbrugerrådet og sikrer samtidig løbende tilsyn med de givne virksomheder under ordningen, således forbrugeren er sikret optimal rådgivning.

Handler med ejerboliger indeholder ofte 100-350 sider med alt fra standarddokumenter til huseftersyn, hvorfor faldgruberne kan være mange.

 

Hos advokatfirmaet JAAS kan vi hjælpe med:

– Bolighandlen. Betaler I mon en fair pris, eller skal BOLIGadvokaten hjælpe til i forhandlingsprocessen?

– Gennemgang af handelsdokumenter. Hvad betaler I præcis for, hvordan skal det foregå, og har sælgeren valgt at anvende nogle former for ansvarsfraskrivelse?

– Huseftersyn og eltjek. Er der anvendt faldgruber, hvordan er energimærkningen udført og er/har jorden været forurenet?

– Forsikringspapirer. Vi tager en drøftelse omkring ejerskifte- og husforsikring og kommer med vores bedste anbefalinger.

– Lånedokumenter fra banken. Hvilken lånetype bør I have, og hvordan beskytter I jer mod dårlige tider? Vi kommer med vores anbefaling til at få en bedre pris nede hos banken.

– Efter bolighandlen. Vi ordner salgsdokumenterne, skødet, tinglysningen m.v., da det er en del af vores boligpakke.

 

I kan vælge at få en fast tilbudspris på gennemgangen af visse dokumenter eller vælge hele rådgivningspakken. Kontakt vores certificerede BOLIGadvokat nu.

 

 

 

Få et gratis & uforpligtende opkald

Vil du kontaktes?

Mellem og

X
Ring mig op