Billig boligadvokat – fast pris – professionel rådgivning

Er boligjagten skudt i gang eller er du ved at afklare de økonomiske rammer med banken, inden du kaster dig ud i jagten på drømmehjemmet? Uanset hvor langt du er kommet i processen, så kan du med fordel tage en boligadvokat med på sidelinjen. På den måde får du en sparringspartner, der udelukkende handler i din interesse, og som er uafhængig af både sælger, mægler, forsikringsselskaber, banker og lignende. Der er 100% fokus på dig og dit boligkøb, og vores boligpakke koster kun 4.950 kr. for en andelsbolig og 7.250 kr. for hus, ejerlejlighed, sommerhus og projektbolig. Lad drømmeboligen blive til virkelighed med en boligadvokat ved din side.

Hvad er en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, der har specialiseret sig i bolighandel og boligrådgivning. Hvad enten der er tale om hus, ejerlejlighed, sommerhus eller andelsbolig, så er der mange penge på spil, når der handles bolig – og netop derfor er det essentielt med professionel og uvildig rådgivning, inden du underskriver skødet. Advokat JAAS har mange års erfaring med bolighandel, og vi sørger for at skabe overblik over hele købssituationen og de implicerede dokumenter, så du kan træffe den rette beslutning på det rette grundlag. Som medlem af Advokatsamfundet og Danske BOLIGadvokater er vi certificerede boligadvokater, og vores fulde fokus ligger på at få dig sikkert i hus.

Advokat JAAS; din boligadvokat

Jo tidligere i købsprocessen du tager kontakt til os, jo bedre rådgivning kan vi give dig. Du kan drage fordel af vores store erfaring allerede i de indledende forhandlinger, ligesom du kan få nytte af vores gode kendskab til boligpriserne i dit lokalområde – og så hjælper vi dig naturligvis trygt gennem alle boligkøbets faser. En køberrådgivning indeholder blandet andet: – Gennemgang af tilstandsrapporten. Hvad står der i den, hvilke konsekvenser kan det have og skal der foretages yderligere undersøgelser af ejendommen inden købet? – Ejerskifteforsikring. Skal der tegnes ejerskifteforsikring, og hvad dækker forsikringen i så fald? – Lokalplaner og servitutter. Er der særlige lokalplaner i området for din bolig, og er der tinglyst specifikke servitutter på ejendommen, der kan få betydning for dine planer med hjemmet?

Billig boligadvokat til fast pris

Hos Advokat JAAS mener vi, at det skal være nemt og gennemskueligt at vælge en billig boligadvokat som sparringspartner i købsprocessen. Derfor har vi sammensat en række boligpakker med fast pris, så du ved præcis, hvad du får, og hvor meget det koster. Gennemføres handlen ikke, skal du ikke betale salær. Hos Advokat JAAS får du: En billig boligadvokat med gode kundeanmeldelser. En boligadvokat der udelukkende handler i din interesse. Direkte kontakt med advokaten. Gennemgang af din sag inden for 24 timer. En tryg bolighandel uden ubehagelige overraskelser. Fast pris. Ingen handel – ingen regning.   Boligkøb er en af livets største investeringer, og det er en oplevelse, du kun får få gange i livet. Med en boligadvokat ved din side, kan du droppe bekymringerne og få klarlagt alle aspekter af sagen i et sprog, der er til at forstå. Vi giver dig 100% tryghed, og vi udarbejder alle nødvendige dokumenter, udfærdiger købsaftalen og sørger for, at alle krav overholdes.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER MEDLEM AF

VI ER STØTTER