Professionel boligadvokat i Odense

Har du fundet din drømmebolig i Odense, og er du klar til en handel? Eller vil du gerne på jagt efter din drømmebolig, når dit nuværende hjem er solgt – uden en ejendomsmægler? Så kan du med fordel alliere dig med en professionel boligadvokat, der kan guide dig trygt gennem hele processen, så du undgår ubehagelige overraskelser af økonomisk eller juridisk karakter.

Advokat JAAS har specialiseret sig i handel med fast ejendom, og vi har mange års erfaring med alle dele af købs- og salgsfasen. Det gælder, uanset om det er et hus, en ejerlejlighed, et sommerhus eller en andelsbolig, du ønsker at købe, og også om du køber ejendommen alene, sammen med en ægtefælle, samlever eller ven eller om du køber den, for at leje den ud til dit barn. Vi sikrer dig, at de juridiske detaljer er på plads, og vi gennemgår alle relevante dokumenter og udpeger eventuelle risici og faldgruber.

Vi har samlet vores ydelser i specifikke boligpakker, hvor priserne er lave og gennemskuelige.

Få en god nattesøvn

Der er mange juridiske, økonomiske og praktiske udfordringer forbundet med køb, salg og udlejning af en bolig, og derfor også en del bekymringer om, hvor vidt det nu går, som det skal. Sælger er som regel repræsenteret gennem mægler, mens du som køber ikke har en uvildig sparringspartner på din side; medmindre du kontakter en boligadvokat.

Som certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater sikrer vi dig en god nattesøvn uden bekymringer. Vi tager nemlig hånd om alt det juridiske, ligesom vi belyser de kritiske punkter, der eventuelt er ved din bolighandel. På den måde får du et oplyst grundlag at træffe din beslutning ud fra, og du minimerer risikoen for, at noget skulle gå galt.

Hvad er en certificeret boligadvokat?

Advokat JAAS er certificeret boligadvokat, og det betyder, at vores rådgivning gives i henhold til en række etiske regler, der er fastlagt af Forbrugerrådet og Advokatrådet. Grundlæggende vil det sige, at vi altid handler med 100% fokus på dine interesser; vi er uafhængige af kreditforeninger, banker, forsikringsselskaber og lignende.

Samtidig tilbyder vi et gratis og uforpligtende formøde, så du har mulighed for at møde os i god tid, inden du finder din drømmebolig. Når vi er med fra begyndelsen, kan vi nemlig give den bedst mulige rådgivning. Vores samarbejde foregår altid til en fast pris, så du ikke ramler ind i økonomiske overraskelser, og vi hjælper dig gennem boligprocessen fra A-Z.

Vi kommer blandt andet omkring:

Tilstandsrapporten. Hvad står der, skal du være opmærksom på noget særligt og er det nødvendigt, at få en boligsagkyndig til at give boligen et ekstra tjek, inden du underskriver købsaftalen.

Lokalplaner og servitutter. Er der specielle regler for netop det område, du køber bolig i – og kan det få betydning for dine planer med boligen.

Købsaftalen og andre relevante dokumenter.

En boligadvokat er altså din forsikring mod ubehagelige overraskelser, der kan ende med at koste dig tid, penge og ærgrelser. Har du spørgsmål eller brug for en uddybende forklaring af vores arbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER STØTTER