Billig boligadvokat i København

Har du brug for en boligadvokat i København? Måske har du endelig fundet din drømmebolig og står med købsaftalen i hånden. Det kan også være, at du ønsker at sælge din bolig uden at bruge en ejendomsmægler, men stadig gerne vil være juridisk sikret. Eller måske overvejer du at købe en bolig, du kan udleje til dit barn i København.

Uanset hvilken form for bolighandel du er i gang med, så tilbyder vi professionel og kompetent rådgivning fra en erfaren boligadvokat. Med kontor på Frederiksberg har vi et indgående kendskab til hele København, ligesom vi holder os opdateret på boligpriserne i området.

Advokat JAAS er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi er underlagt en række etiske regler, der sikrer dig 100% fokus på din handel – vi ønsker nemlig, at du skal få den bedst mulige købsoplevelse.

Prisen for boligrådgivning er fast: 7.250 kr. for hus, ejerlejlighed samt projektsalg og 4.950 kr. for andelsbolig.

Hvorfor bruge en boligadvokat?

Hvis du har handlet bolig før, så har du også mødt ejendomsmæglere, der imødekommende fortæller om fejl, mangler og problemstillinger ved den aktuelle bolig, du har kigget på. Langt hen ad vejen får du en fin rådgivning af mægleren, men i sidste ende er det sælgers repræsentant – og det er derfor sælgers interesser, der varetages.

En boligadvokats opgave er at varetage dine interesser – og udelukkende det. Vi sørger for, at du bliver klædt på til at træffe de rigtige beslutninger i forbindelse med boligkøbet, ligesom vi klarlægger alle faldgruber og risici ved bolighandlen, så du ikke løber ind i overraskelser, når handlen er afsluttet.

Hos os får du:

✓ En billig boligadvokat med tilknytning til København.

✓ Tryghed og en åben dialog.

✓ En rådgiver der udelukkende varetager dine interesser.

✓ Direkte kontakt med advokaten.

✓ Gennemgang af din sag inden for 24 timer.

✓ En fast lav pris

✓ Ingen regning hvis handlen ikke går igennem.

✓ Med tanke på at boligkøb er et af livets største investeringer, så giver det god mening at søge rådgivning hos en boligadvokat. Har du spørgsmål eller brug for et indledende møde, så kontakt os med det samme – det er gratis og uforpligtende.

Husk advokatforbeholdet

Hvis din drømmebolig pludselig er på markedet, og der er mange om buddet, så kan det være nødvendigt at underskrive en købsaftale med det samme. I den forbindelse er det vigtigt, at du får indført et advokatforbehold i aftalen, inden du underskriver. Det kan formuleres således: “Købers underskrift på købsaftalen er givet med forbehold for, at købers advokat kan godkende handlen i sin helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde x antal dage fra begge parters underskrift på købsaftalen”.

Med advokatforbeholdet i købsaftalen kan vi frigøre dig fra handlen uden økonomiske konsekvenser. Det er selvfølgelig kun nødvendigt, hvis det viser sig, at der er kritiske forhold i handlen, som gør, at vi ikke kan råde dig til at gennemføre den. En vigtig faktor i sig selv, men forbeholdet stiller dig også bedre, hvis der er forhold, der skal justeres ved handlen for at optimere din situation som køber.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER STØTTER