Engageret boligadvokat Aarhus

Har du fundet din drømmebolig i Aarhus’ snørklede gader eller tæt på naturen i udkanten af byen? Smilets by er det perfekte sted til at skabe rammerne om dit og familiens liv, og som engageret boligadvokat vil vi gerne hjælpe dig videre med bolighandlen, så du kan komme trygt i hus. Vi har ikke fast kontor i Århus, men vi klarer størstedelen af vores sage via tlf møder i hele Danmark og har også erfaring med køb og salg af boliger i århus.

At købe en bolig er en omfattende investering, og hvis noget går galt, kan det have økonomiske konsekvenser mange år frem. Derfor er det vigtigt at rådføre sig med en boligadvokat, der kan gå alle handlens aspekter efter i sømmene. Vi har mange års erfaring med netop det, og som certificeret boligadvokat og bred erfaring med boligrådgivning ved køb og salg af bolig i Aarhus er du sikret 100% fokus på dine interesser.

Prisen for boligrådgivning har vi samlet i særlige boligpakker. Det koster 4.950 kr., hvis du skal købe en andelsbolig og 7.250 kr., hvis du skal købe hus, ejerlejlighed eller fritidshus.

Advokat JAAS – din boligadvokat i Aarhus

Med en boligadvokat ved din side får du en uvildig rådgiver, der udelukkende handler i din interesse. Du kan stille alle de dumme spørgsmål, du kan komme i tanke om, og vi vil svare ærligt – og i et sprog der er til at forstå.

En af vores helt store styrker på advokatmarkedet er, at vi er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Det betyder, at vi skal overholde en række etiske regler, der er sammensat af Advokatrådet og Forbrugerrådet i fællesskab, og som sikrer dig de bedst mulige vilkår.

Hos Advokat JAAS får du:

✓ En boligadvokat der er uafhængig af eksterne spillere på markedet, fx sælger, banken, forsikringsselskabet m.m., og som udelukkende varetager dine interesser.

✓ En boligadvokat der kender spillets regler og ved, hvor der skal kigges ekstra godt efter faldgruber og risici.

✓ En boligadvokat der har sat sig ind i dit lokalområde og kender ejendomspriserne.

✓ En boligadvokat der gennemgår alle relevante dokumenter i et sprog, der er til at forstå.

✓ En fast lav pris, der kun betales, hvis handlen går igennem.

Vi rådgiver også ved selvsalgg

Har du en bolig, du skal sælge, inden du kan indlede jagten på familiens nye hjem – og vil du sælge den selv for at undgå mæglersalæret? Med en bred viden indenfor ejendomshandel kan vi også bistå dig i denne fase.

I takt med at selvsalg bliver mere og mere populært, er det blevet nemmere at gå til, og særligt i en by som Aarhus kan det være en god idé. På trods af de mange muligheder er det dog nødvendigt med en boligadvokat som sparringspartner – især hvis du vil undgå at komme i en økonomisk eller juridisk klemme på grund af salget.

Hos os får du:

✓ Hjælp til at indhente og udarbejde alle nødvendige papirer – også salgsopstillingen.

✓ Juridisk rådgivning i forbindelse med salget.

✓ Hjælp til at udarbejde købsaftalen korrekt.

✓ En sparringspartner der står for al korrespondance med køber og købers bank.

✓ Har du uddybende spørgsmål eller ønsker du et indledende møde, inden du vælger os som din boligadvokat, så tøv ikke med at ringe. Det er gratis og uforpligtende, og en god dialog er grundlaget for et godt samarbejde.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER STØTTER