Certificeret boligadvokat i Aalborg?

Når du skal finde dit drømmehjem, så kigger du garanteret på ting som beliggenhed, antallet af kvadratmeter og fordelingen af værelserne, ligesom du sandsynligvis falder for små detaljer som lysindfaldet, de smukke vinduer, den store have eller udsigten til mark og skov. Men hvad med de juridiske aspekter? Og hvordan med tilstandsrapporten, lokalplaner og servitutter? En boligadvokat kigger på din bolighandel med andre øjne end dig, og vi sætter lys på de kritiske punkter, du nemt kan overse, når du først har forelsket dig i en bolig.

Som certificeret boligadvokat i Aalborg varetager vi udelukkende dine interesser i handlen, og vores eneste mål er at få dig trygt og sikkert i hus. Hos os er der ingen dumme spørgsmål, og vi sørger for at give dig overblikket over handlen i et sprog, der er til at forstå.

Prisen for boligrådgivning i forbindelse med boligkøb er fast: 4.950 kr. for andelsbolig og 7.250 kr. for hus, ejerlejlighed og sommerhus.

Hvad gør en boligadvokat?

I en bolighandel indgår der som udgangspunkt to parter: sælger og køber. Sælgers interesser varetages af en ejendomsmægler, og selvom mægleren giver ærlige og fyldestgørende svar på dine spørgsmål, så arbejder han udelukkende for at få den bedst mulige handel til sælger. Med en boligadvokat ved din side får du også en sparringspartner, der handler med din tilfredshed for øje – og vi sætter en ære i at give dig den bedst mulige købsoplevelse.

En boligadvokat hjælper dig blandt andet med at:

✓ Gennemgå købsaftalen og andre relevante dokumenter.

✓ Rådgive om ejerskifteforsikring.

✓ Gennemgå tilstandsrapporten og eventuelle anmærkninger.

✓ Gennemgå særlige forhold omkring finansiering.

✓ Foretage undersøgelser af uafklarede forhold.

✓ Varetage kommunikationen til mægler og bank.

✓ Udarbejde skøde til tinglysning.

Med andre ord kan du bare læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet. Du slipper for bekymringerne, og du kan i stedet koncentrere dig om dit kommende køb. En investering der meget vel kan være den hidtil største økonomiske investering i dit liv.

Vi rådgiver også ved selvsalg

Har du en bolig, du skal sælge, inden du finder en ny – og ønsker du at spare pengene til ejendomsmægleren? Vi bistår også ved selvsalg, og vores lange erfaring med alle aspekter af en bolighandel giver os en unik viden i forhold til at sælge sin bolig selv. Der er nemlig mange ting, der skal være styr på.

Først og fremmest skal din købsaftale beskytte dig mod at hæfte for fejl og mangler ved boligen. Derudover skal der indhentes og udarbejdes en lang række nødvendige dokumenter, og flere af dem skal skrives i et korrekt juridisk sprog for at være gældende.

Lyder det alt sammen en smule uoverskueligt? For en minimal investering i juridisk rådgivning hos Advokat JAAS sikrer du dig, at alt forløber som det skal, så du kan få en rolig nattesøvn. Vi guider dig gennem processen fra start til slut, og det gør vi naturligvis til en fast lav pris; præcis som med alle vores andre ydelser. Skulle handlen ikke gå igennem i sidste ende, opkræver vi intet salær – vi arbejder nemlig efter princippet “ingen handel, ingen regning”.

Vil du kontaktes?

Mellem og


Privatlivspolitik

VI ER STØTTER